Endelig et lyspunkt…

Truma aps 450 HF

Fikk delen sendt fra tyskland, men heller ikke denne fungerte som den skulle. Det så først greit ut. den bråket mer enn vanlig, men leverte over 12V over lang tid, og alt så ut som det skulle. helt til jeg skulle slå av varmen i vogna, da begynte lysene å blinke noe voldsomt, og jeg skjønte egentlig ikke helt hva som skjedde. koblet på mulitmeteret og målte og den varierte mellom 6-7 volt og 12 volt når belastningen ble fjernet. ikke optimalt altså. 

Nå har jeg fått vite at A. Pedersen ,firmaet der vognen er kjøpt ny, har vært i tenkeboksen på om de skulle fortsette driften, og derfor ikke svart telefonen. men nå har de vist bestemt seg på å satse videre. ringte dem i dag å la frem mitt problem. og ble møtt med en veldig forståelse og en følelse av at dette hadde de opplevd tidligere. etter litt frem og tilbake kom det frem at dette kunne være dekket av reklamasjonsretten, men han jeg snakket med skulle sjekke ok komme tilbake med en bekreftelse. jeg så for meg at dette ville ta noen dager, men allerede ettere 10- 15 min ble jeg oppringt og vedkommende i andre enden kunne bekrefte at dette var ok og han ville ha adressen min slik at han kunne sende den til meg … …halleluja 🙂

Så nå venter jeg i spenning på om dette er slutten på problemene…. håper…

 

Så nå er krav på å få refundert utgiftene på «tysklandskjøpet» tilbake…håper også dette går bra.